2020 ve 2021 Mezunları Mezuniyet Töreni Hk.

2020 ve 2021 mezuniyet törenleri 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olup törene ilişkin önemli bilgiler şu şekildedir:

●Mezuniyete katılacak öğrenci sayısının kesin olarak belirlenmesi gerekiyor, 01.09.2021 akşam 20'ye kadar merve_avci@hacettepe.edu.tr adresine katılacak olan öğrencilerin mail atması gerekmektedir.

Törenin provası 15 Eylül 2021 st.14'te yapılacağından öğrencilerimizin st.13.30'da tören alanında hazır olmaları gerekmektedir. Tören 17.00'da başlayacak, öğrencilerimizin asıl tören için st.16.00'da tören alanında olmaları gerekmektedir.

●Cübbe kiralamak isteyenler de daha önce verilen IBAN'a cübbe kiralama bedeli açıklamasıyla 70tl yatırılacak (hesap sizin olsun, açıklamada da mutlaka isminiz yazsın) ve dekont yukarıda verilen mail adresome atılacak, cübbeyi teslim ettiğinizde paranız hesabınıza iade edilecek (kiralama / alım bedellerini yeni yatıracak öğrencilerin cübbelerini 13 eylülde teslim alınacağından o tarihten sonra alabilirsiniz bölümden) ● Mezuniyete 2 yakınınız katılabilir, bu iki kişinin aşı kartlarının ya da son 48 saat içinde yapılmış olan PCR testi sonuçlarının ibrazı zorunlu.