Hacettepe Üniversitesi
Neden Hacettepe Üniversitesi'ni seçmeliyim?
Coronavirüs (Covid-19) Salgını Nedeniyle Uzaktan Eğitime Geçilmesi

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi Bölümü Lisans Öğrencilerinin Dikkatine

Üniversitemizde Coronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle 2019-2020 Bahar Dönemi derslerinin uzaktan eğitimle yürütülmesi kararı alınmıştır. Bu kapsamda:

• Bölümümüzde 2019-2020 Bahar Dönemi’nde açılan tüm dersler uzaktan eğitim sisteminde açılacaktır. 30 Mart 2020 tarihinden itibaren 11 haftalık ders içeriği haftalık olarak //evdekal.hacettepe.edu.tr/ web sayfasına yüklenecektir.
  • TUO 404 Öğretmenlik Uygulaması dersinin 2 saatlik teorik kısmı yine uzaktan eğitimle yürütülecek uygulama kısmı netleşince daha sonra bilgilendirme yapılacaktır.
  • Ders değerlendirme süreçleri ile ilgili planlamalar daha sonra duyurulacaktır.
  • 30 Mart 2020 tarihinde başlayacak olan dersler //evdekal.hacettepe.edu.tr/ ‘den takip edilecektir. Sisteme giriş için kullanıcı adı alanına öğrenci numaranızı, şifre alanına T.C. kimlik numaranızın ilk 6 hanesini yazmanız gerekmektedir.

Uzaktan eğitim sistemine girişte sorun yaşamanız hâlinde bölümümüz uzaktan eğitim koordinatörü Prof. Dr. Özay KARADAĞ’a ( ozaykaradag@gmail.com ) ya da Arş. Gör. Merve AVCI’ya ( merve_avci@hacettepe.edu.tr ) ulaşabilirsiniz.

Sorularınız ve duyurular için //www.huzem.hacettepe.edu.tr/ ve https://www.hacettepe.edu.tr/ sayfalarını takip ediniz.